Ako to funguje

  • Vyberte si z našej ponuky kurzov, podľa oblasti, v ktorej by ste sa chceli vzdelávať.
  • Vyplňte kontaktný formulár a naša Katja (+421 910 262 768) Vás prevedie celým procesom. Získajte zadarmo kurz a navyše príspevok z Úradu práce vo výške 95 alebo 119 Eur.
  • Pri registrácii dbajte na to, aby ste vyplnili meno, ktoré sa má objaviť na vašom certifikáte.

Q&A’s

  • Ako začnem kurz?

    Pre začatie kurzu plateného úradom práce je potrebné sa zaregistrovať na úrade práce a požiadať o finančnú podporu na vzdelávanie. Po schválení úradom práce a podpísaní dohody s úradom je potrebné nám dohodu doručiť a získate prístup do kurzu. S celým procesom Vám radi pomôžeme.

  • Kedy sa spustí môj kurz?

    Kurz sa automaticky spustí pri doručení platnej dohody s úradom práce. O spustení kurzu Vás budeme informovať.

  • Koľko trvá kurz?

    Kurz je zložený z niekoľkých častí, vrátane praktických cvičení a testov. Jeho rozsah je približne 130 hodín a kurz je Vám k dispozícií 90 dní po spustení. Vy si určujete čas a tempo učenia, tak ako Vám najviac vyhovuje.

  • Ako získam certifikát?

    Pre získanie certifikátu je potrebné absolvovať kurz a úspešne absolvovať záverečný test minimálne na 50%. Záverečný test sa však dá absolvovať aj opakovane a tiež máte možnosť si opakovane prejsť každú kapitolu a cvičenie. Úspešné absolvovanie celého kurzu je podmienkou na preplatenie kurzu zo strany úradu práce a zároveň vyplatenie príspevku na vzdelávanie vo výške 90 až 120 Euro na Váš účet.

     

    V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať.

    Tím NG

  • Kedy a ako vás môžem kontaktovať?

    Na telefónnom čísle +421 910 262 768 sme Vám k dispozícii v týchto časoch:

    Pondelok 9:00-17:00

    Streda 13:00-21:00

    Piatok 10:00-15:00

Kontaktujte nás

Newport Consulting House, s.r.o.
Staré Grunty 264
Bratislava 841 04

kurz@newportgroup.sk

V rámci projektu Pomáhame odídencom úrady práce, sociálnych vecí a rodiny zabezpečujú pre osoby, ktoré majú v Slovenskej republike udelené dočasné útočiskoa ktoré vyplnili, Dotazník pre občana Ukrajiny na zistenie jeho zaradenia na trh práce, finančnú podporu vzdelávania odídencov. S dotazníkom a komunikáciou s úradmi Vám radi pomôžeme.

Vzdelávaním, ktoré má pomôcť odídencom nadobudnúť teoretické vedomosti aj praktické schopnosti a zručnosti potrebné pre ich sociálne začlenenie a integráciu na trh práce,

Následne odídenec predloží na úrad práce, sociálnych vecí a rodiny na predpísanom formulári vyplnenú a podpísanú žiadosť o poskytnutie príspevku na vzdelávací kurz pre odídenca (ďalej aj „žiadosť“), a to najneskôr 15 kalendárnych dní pred predpokladaným začiatkom vzdelávacieho kurzu. S dokumentami pre úrad Vám radi pomôžeme.

Ak úrad práce, sociálnych vecí a rodiny žiadosť o poskytnutie príspevku na vybraný vzdelávací kurz pre odídenca schváli, uzatvorí s odídencom dohodu o poskytnutí príspevku na vzdelávací kurz. Po doručení dohody s úradom sa môžete začať vzdelávať.

Po ukončení vzdelávacieho kurzu odídenec predloží na úrad práce, sociálnych vecí a rodiny žiadosť o úhradu príspevku spolu s podpornými dokladmi, ktoré sú špecifikované v dohode, v termíne, ktorý bude taktiež stanovený v dohode. Ak odídenec absolvuje vzdelávací kurz úspešne a splní všetky podmienky stanovené v dohode, úrad práce, sociálnych vecí a rodiny uhradí príspevok do 30 kalendárnych dní od predloženia žiadosti o úhradu príspevku. Zároveň za Vás uhradí celý náklad za kurz.

Táto webstránka používa súbory cookies, aby vám priniesla čo najlepšiu užívateľskú skúsenosť. Viac informácií.